Ēdināšanas pakalpojumu speciālists

Ēdināšanas pakalpojumu speciālists

Ēdināšanas pakalpojumu speciālists vada ēdināšanas uzņēmuma ražošanas un apkalpošanas procesus, organizē uzskaiti un atskaiti, plāno un uzrauga uzdevumu izpildi, kā arī ir atbildīgs par citiem ar uzņēmuma vadību saistītiem pienākumiem.

Programma:

Ēdināšanas pakalpojumi

Programmas veids:

Profesionālā tālākizglītība

Iegūstamā kvalifikācija:

Ēdināšanas pakalpojumu speciālists (3.PKL (profesionālās kvalifikācijas līmenis))

Apgūstamie mācību priekšmeti:

  • Ēdienu gatavošanas tehnoloģija;
  • Banketa ēdienu gatavošana;
  • Ēdienkarte, uzskaite un kalkulācija;
  • Pasaules tautu virtuve;
  • Ēdināšanas uzņēmu darba organizācija;
  • Uztura fizioloģija, sanitārija un higiēna;
  • u.c.

 

+40% no mācībām - PRAKSE kādā no vadošajiem Latvijas restorāniem ("Le Dome", "Vincents", "Kaļķu vārti", "Bergs", "Neiburgs" u.c.)

 

Uzņemšanas prasības:

Vispārējā vidējā izglītība & Pavāra vai konditora kvalifikācija

Izglītības ieguves forma:

Klātiene

Mācību ilgums:

6 mēn./9 mēn. (968 stundas)

Mācību sākums:

Oktobris/Novembris

Mācību maksa:

800 EUR

Mācību literatūra:

  • David Kinch, Christine Muhlke “Manresa: An Edible Reflection”, Ten Speed Press, New York, 2013;
  • “Frame by Frame Cookery: Italian”, Love Food, UK, 2010;
  • Francois Chartier “Taste Buds and Molecules”, John Wiley & Sons, New Jersey, 2012;
  • Gordon Ramsay “Three Star Chef”, Quedrille, UK, 2007;
  • Michel Roth, Jean-Francois Mesplede “Ritz Paris: Haute Cuisine”, Flammarion, Paris, 2011;
  • u.c.