RESTORĀNA SPECIĀLISTS

RESTORĀNA SPECIĀLISTS

Ēdināšanas pakalpojuma speciālists

Veidosim sava uzņēmuma veiksmes formulu!

Lai veiksmīgi izveidotu un attīstītu ēdināšanas uzņēmumu, jāpārzina nozares specifika. Restorānu servisa skola ir izveidojusi īpašu apmācību programmu, lai paaugstinātu pavāru un restorānu vadītāju kvalifikācijas līmeni.

Mūsdienās liela nozīme ir ne tikai pasniegtajam ēdienam, interjeram un apkalpošanas līmenim, bet arī mārketingam un komunikācijai sociālajos tīklos, ir svarīgi pārzināt gan restorāna, gan komandas vadības pamatprincipus, atceries, ka laimīgs darbinieks ir efektīvs darbinieks.

Šobrīd Latvijā strauji attīstās ēdināšanas bizness, bet kādēļ bieži šīs nozares uzņēmumi cieš fiasko? Kādas ir lielākās kļūdas, ko pieļauj atverot ēdināšanas uzņēmumu un kā tās nepieļaut?

Kļūsti par veiksmīgu sava uzņēmuma vadītāju!

Kādēļ izvēlēties Restorānu servisa skolu?

  • Restorāna speciālists profesionāli vada un organizē darbu virtuvē, plāno ražošanas un apkalpošanas procesus.
  •  Mācību process tiek organizēts tā, lai jaunie profesionāļi iegūtu pilnīgu un visaptverošu informāciju par ēdināšanas pakalpojumu nozari
  • Nodarbības vada praktizējoši un vadoši nozares pārstāvji
  • Mācību ilgums ir astoņi mēneši. Mācības var apvienot ar pilna laika darbu
  • Tiek apskatītas jaunākās tendences nozarē
  • Nodrošinām kvalitatīvus produktus praktiskajām nodarbībām
  • Izmantojam profesionālus mācību materiālus
  • Praktiskās nodarbības notiek moderni aprīkotā mācību virtuvē

 

Mācību laikā tiek apgūti šādi profesionālie mācību priekšmeti:

  • Banketu darba organizācija
  • Ēdināšanas darba organizēšana
  • Paškontroles rokas grāmatas izveide un ieviešana uzņēmumā
  • Mūsdienīgas ēdienkartes izveides pamatprincipi, uzskaite un kalkulācija
  • Tehnoloģisko karšu izveide
  • Komunikācija ar klientu
  •  Sadarbības partneru izvēle
  • Profesionālo iekārtu izvēle

Uzņemšanas prasības:

Vispārējā vidējā izglītība un pavāra vai konditora kvalifikācija

Uzņemšanas kārtība:

Restorānu servisa skolas audzēkņu uzņemšanas komisija pieņem dokumentus

 P., O., T., C., Pk.: 10:00 - 18:00;


Nepieciešamie dokumenti:

Izglītības dokuments;
1 fotogrāfija (3 x 4 cm);
Medicīniskā izziņa;
Pase vai ID karte.

Izglītības ieguves forma:

Klātiene

Mācību ilgums:

6 mēn./9 mēn. (968 stundas)

Mācību sākums:

Novembris

Mācību maksa:

800 EUR

Mācību literatūra:

  • David Kinch, Christine Muhlke “Manresa: An Edible Reflection”, Ten Speed Press, New York, 2013;
  • “Frame by Frame Cookery: Italian”, Love Food, UK, 2010;
  • Francois Chartier “Taste Buds and Molecules”, John Wiley & Sons, New Jersey, 2012;
  • Gordon Ramsay “Three Star Chef”, Quedrille, UK, 2007;
  • Michel Roth, Jean-Francois Mesplede “Ritz Paris: Haute Cuisine”, Flammarion, Paris, 2011;
  • u.c.