Izglītības programmas

Pavārs

Pavārs plāno un organizē virtuves darbu, kā arī veic sev piešķirtos uzdevumus citu speciālistu uzraudzībā.

Lasīt vairāk...

Viesmīlis

Viesmīlis ne tikai piedāvā un pasniedz ēdienus un dzērienus restorānos un citās sabiedriskās ēdināšanas iestādēs, bet arī uzņemas atbildību par viesu labsajūtu iestādē.

Lasīt vairāk...

Konditors

Konditors sagatavo izejvielas darbam, gatavo rauga un bezrauga mīklas, to izstrādājumus, pildījumus un apdares pusfabrikātus, noformē konditorejas izstrādājumus.

Lasīt vairāk...

Bārmenis

Bārmenis sagatavo un pasniedz alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus sabiedriskās ēdināšanas iestādēs vai klubos.

Lasīt vairāk...

RESTORĀNA SPECIĀLISTS

Lai veiksmīgi izveidotu un attīstītu ēdināšanas uzņēmumu, jāpārzina nozares specifika. Restorānu servisa skola ir izveidojusi īpašu apmācību programmu, lai paaugstinātu pavāru un restorānu vadītāju kvalifikācijas līmeni.

Lasīt vairāk...