Anna Brice

Restorānu servisa skolā pasniedz mācību priekšmetus:

  • Ēdienu gatavošanas tehnoloģija;
  • Ēdināšanas uzņēmumu iekārtas;
  • Uztura fizioloģija, sanitārija un higiēna.

Izglītība:

Maģistra grāds pedagoģijā, Ēdienu gatavošanas tehnoloģijas specialitātes kvalifikācija – Tehniķis/Tehnologs

Darba pieredze:

  • No 2004. gada – Profesionālo priekšmetu pasniedzēja Restorānu servisa skolā;
  • No 2003. līdz 2004. gadam – SIA “Nīke-E” ražošanas vadītāja;
  • No 2001. līdz 2002. gadam – Itāļu stila restorānu tīkla “Pizza Jazz” pārtikas un dzērienu tehnologs.
Lai kļūtu par labu pavāru, Anna Brice iesaka:

“Pavārs ir ne tikai ēdienu burvis un ķīmiķis, kas prot savest kopā pareizos produktus pareizās proporcijās, bet arī profesionālis ar dzīves moto: “Jo vairāk es zinu, jo saprotu, cik maz vēl zinu.””