Izglītības programmas

Pavārs

Pavārs plāno un organizē virtuves darbu, kā arī veic sev piešķirtos uzdevumus citu speciālistu uzraudzībā.

Lasīt vairāk...

Konditors

Konditors sagatavo izejvielas darbam, gatavo rauga un bezrauga mīklas, to izstrādājumus, pildījumus un apdares pusfabrikātus, noformē konditorejas izstrādājumus.

Lasīt vairāk...

Restorāna speciālists

Lai veiksmīgi izveidotu un attīstītu ēdināšanas uzņēmumu, jāpārzina nozares specifika. Restorānu servisa skola ir izveidojusi īpašu apmācību programmu, lai paaugstinātu pavāru un restorānu vadītāju kvalifikācijas līmeni.

Lasīt vairāk...

Pasniedzēji

Sadarbības partneri

Mūsu audzēkņi strādā

Valkas iela 1a, Riga
Turn on Javascript!